100 TRUCS PER APRIMAR-SE

Descargar libro 100 TRUCS PER APRIMAR-SE gratis

100 TRUCS PER APRIMAR-SE es un libro escrito en castellano que trata sobre Salud y Dietas, del gran escritor LIDIA CASADEMONT , 2013 de la mano de la editorial COSSETANIA, esta en formato pdf y contiene 216 paginas en español. Su numero de referencia (ISBN) es 9788490341131

  • Categoria Salud y Dietas
  • Autor LIDIA CASADEMONT , 2013
  • Paginas 216
  • Editorial COSSETANIA
  • ISBN 9788490341131

Descripción completa del libro 100 TRUCS PER APRIMAR-SE y sinopsis

Hoy día está obsesionado con el hombre.

Estamos hablando de la sociedad de personas que son primes i, al llarg de la vida, tothom, qui més qui menys, té una lluita constant amb el pes.

Si te encuentras en este caso, en este llibre hi trobaràs, explicito de manera desenfadada, algunos trucos para ajudar-te a perdre uns quants quilos.

I, per aquells a no hagin de fer una dieta per rebaixar pes, al llarg del llibre també poden aprendre algunes cosetes sobre nutrició, consells pràctics sobre algunes tècniques culinàries, a saber reconèixer els aliments light i les propietats d'alguns aliments, entre otres petits trucs.

El veritat es que no se prtén que perdeu muchos quilos, pero si como mínimo nos servimos por encaminar-vos a seguir una buena dieta, la autora ya se dóna por satisfecha.

Perquè, al cap i a la fi, el més important tant a l'hora de perdre pes com de mantenir-lo és fer una bona dieta equilibrada.

Muestra gratuita